Aslananne1 01012023 değil canım canı acır bi süre sonra poposunda çatlak oluşur daha ek gıdaya da geçmemiş küçük ek gıdaya geçse kayısı ver diyecektim ustunede bol su hemen yapıyor gün içinde
Damlailay 01012023 benim kızımda oyleydi sonra yeşil kaka yaptı sonra kakasında kan vardı meğer süt alerjisi varmış süt süt ürünlerini yemeyi bıraktım 1 hafta oldu cocuk düzeldi
Aslananne1 01012023 çokta yardım etme zeytinyag sürup ne bilim uyarma alışkanlık yapar hep ister o daha kötü doktor ilaç falan yazsin
Aslananne1 01012023 ha o olabilir bnde o aylarda öyle yapıyordum rahat yapıyor öyle mama kullanıyorsa mamasina bi çay kaşığı zeytinyağı koy ben arada öyle yapıyordum faydası oluyor
Aslananne1 01012023 anladım canim sen kendine kayısı falan ye bol bol sütüne geçsin benim bi arkadaş öyle yapıyordu sanırsam faydası oldu demişti dene istersen
Ebru_tasdemir Kızlar benım oglumda 40 gunluk ek olarak mama verıyorum bugun 4 gün oldu kala yapmadı sizce ne yapmalıyım
powerpopboy 01012023 alerjisi yüksek düzeydeyse en az 20 günü görmem gerekir diyette süt yumurta kuruyemişler dana eti . Biraz veban tarzı beslenerek izleyin bebeğinizi bakalım
SetenayCo 01012023 Sevgili anne, bir süre daha süt ürünleri tüketmeden takip edin ama en doğrusu bir doktorun görmesi olur.