Karpuzlufistiksarma Arkadaşlat gögüslerim büyük ben toparlıyıkcı kullanıyorum ama desteksiz göğüs ucu belli etmeyen ince kap bişi almak istiyorum önerilerinz nelerdir
AnnaKarenina_ Karpuzlufistiksarma valla büyük ve sarkıklar burda post açtım bi kaç kişi allah razı olsun suwen iki beden toparlayıcı sütyen önerdi hem küçüldü hem çok güzel topluyo ama kap yok yinede gögüs ucunu belli etmiyor
SetenayCo Karpuzlufistiksarma kesinlikle penti. Çok memnunum, tam tarif ettiğiniz gibi bir modeli var.
Karpuzlufistiksarma KubeyHatun 😀 benimki kadar büyük memen olunca görürüm ben seni 😂 hiç özenme derim inan yani benimki bildiğin büyüm sarkık duşta memein ucu artık göbemee değiyo düşün 🤔
Karpuzlufistiksarma KubeyHatun ben her şekil emziriyorum 😀😀 hatta bebeğimin arabası ev evde onun üstüne oturuyor bende yan dönüyorum emiyor bi güzel 😀😀 valla eşim müsade ederse ben ameliyat olucam dr da dicem yumurta kadar yap o derece kendimde sevmediğim tek yerim memeler
KubeyHatun Karpuzlufistiksarma Benim de tek sevmediğim yer memeler. Demek ki küçükler büyük, büyükler küçük istiyor 😃
Karpuzlufistiksarma SetenayCo pentidekiler bana olmadı yani aldım 3 tane farklı model kalıpda farklı serileri