Burcu_Erdogan Oykummmmm Özel hastaneler için soruyorsanız medicalpark da Arda beye gidiyoruz memnunuz, tınaztepede de Nagehan hanım çok ilgili diye duydum
Oykummmmm Burcu_Erdogan özel yada devlet ama bi tanr dogru düzgün doktor bulamadım. Kimse tavsiye ettigi bi doktor yok
nkarac Yakınsanız dokuz eylül üniversitesi doç dr osman tolga ince. Öğretim üyesi özel muayene olarak bakıyor. Özeller kadar pahalı değil, devlet kadar ilgisiz değil. Gayet iyi ilgileniyor. Güler yüzlü bir doktor.
Prensess Ozel egepol hastanesnde dr. Nese yar var tavsiye ederim cok iyi ve ilgili instada hesabi var neseyle saglikli cocuklar diye bi bakin isterseniz muayene ucreti 69 tl idi son gittigmde 105 tl olmus
Sedacanyaman Park yaşamda özel muayene si olan Ahmet Babacana gidiyorum. Giderseniz pişman olmazsınız on numara doktor.
nkarac [silindi] ben ankarada yaşıyorum, izmirde ailemin yanında kalırken götürdüm. Numarasını istemek aklıma gelmedi. O konuda yardımcı olamayacağım 😕
Tontisimm Kızımı sürekli götürdüğüm doktoru Özel Karataş Hastanesindeki Fatma Çağlar hanım işinde gerçekten çok çok iyi ve iletişimi güzel bir doktor. Kızımın bu zamana kadarki hastalanmalarında bitkisel ilaçlarla hemen iyileştirdi.. geçen hastalandığında kızım kendisi hastanede yokmuş rahatsızlığından dolayı bende egepole götürdüm Hakan Beyde işinde eğey iyi bir doktor. İlk gidişim olmasına rağmen çok güzel ilgilendi ve sanki devamlı doktorumuzmuş gibi davrandı. Bu iki doktoru kesinlikle tavsiye ediyorum👍🏻
Pedalizaa Çiğli eğit araş hastanesinde koray salar biz ona götürüyoruz memnuzunuz diğer doktorlar sadece sırtını dinleyip boyuna kilosuna bakarken koray bey bütün herşeyine bakıyor .