Sonsuz32 Gnahsleowmqlq 6 aylıkken başlamışti şuan 17 aylık telefonu elinden birakmiyo yemek yerken bile
tugceo92 Gnahsleowmqlq 7 aylık telefon için çok erken değil mi. Ne anlasin ki doğru düzgün en başta? Gostermediginiz sürece birşey anlamaz. Bence vermeyin suan
Aliveannesi96 Gnahsleowmqlq yargılamak için düşünme nolur ama en azından 1.5 2 yaşına kadar olabildiğince uzak tutmaya çalış bence çünkü erken başlayan arkadaşlarımın hepsinde bi zaman sonra çocukta bağımlılık gbi başlıyor ve sonra çözüm bulamıyorlar çocuğun beyin gelişimi için 🌸
Gnahsleowmqlq Kesinlikle uzak tutmalıyız cok katılıyorum size arada şeytana uyuyorum ama çok vicdan azabı çekiyorum sonra
oglumubeklerken Gnahsleowmqlq 16 aylık oğlum, duş sonrası üst giyinme, bazen alt değişimi, dışarı çıkacakken üst değişimi zamanlarında aciyorum maksimum 3 dakika falan giydirip hemen kapatıyorum. Zorda kalmasam açmam telefon hiç. Sizin için daha çok erken.
Sebusebu Gnahsleowmqlq telefon her an elimizin altında diye telefona alıstırmadım ben. Kontrollü olarak tvden acıyorum bisey izleticeksem 15 aylık
-Lina- 7.5 aylık özellikle onun İçin açtığım olmadı ama bir yere gittiğimizde tv açıksa kapatın demiyorum, denmezde. Odaklanmadığı sürece sorun etmiyorum, tv ye odaklanırsa ilgisini başka bir şeye çekiyorum