yagmurkokusu_ Sadeturkkahvesi hangisi acaba bende bakayım da ? montessoriye alacağım da bir kaç yatak baktım 900 1.000 diyor lateks ve visco ama trendyolda bakınca farklı şeylerde çıkıyor da 100×200 olacak yatak
yagmurkokusu_ Woody evet bende araştırdım visco ve lateks diyorlar işbir bakayım bende montessoriye göre alacağım da.
Sadeturkkahvesi yagmurkokusu_ https://wellmatt.com/cocuk-yataklari/wellmatt-lateks-100-cocuk-yatagi?size_cocuk=51#label=100x200
yagmurkokusu_ Sadeturkkahvesi sende en pahalı yatağı seçmişsin ben komple odayı 6.500 e yapıyorum jdjdjd
yagmurkokusu_ Woody internette bakmıştım bende öyle yazmışlar ya tüh lateks bakayım sizin kinin ismi filan var mı acaba bir kaç yatak var şimdi baktım.
Woody yagmurkokusu_ işbir Mina olması lazım. Visco vücudun şeklini aldığı için ve çocukların omurga sistemi vs tam oturmadigi için onerilmiyormus
yagmurkokusu_ Sadeturkkahvesi hahaha ayyy djdjdjd bende en iyisini isterim de senin ki baya baya şahhşaahlı olmuş 😂😂 pierre cardine haber saldım arayacaklar belki Oradan alırım bende biri önermişti