mom0010 Kızlar rondo almak istiyorum. Hangi markayı önerirsiniz ? Böyle herşeyi atıp kullanabileceğim bişey olsun istiyorum .
manikeneko666 mom0010 Arçelik renkli olanlardan kullanıyorum, çok uzun süredir ben memnunun ama tavsiyem set olarak değil tekli olarak alman , tekli olarak aldım , tüm sert kuruyemiş vs cekebiliyorum
yagmurkokusu_ mom0010 el ile çekilenler çok pratik hatta bugün kiwinin aldım yedekte kalsın diye temizliği de basit
MeetJoeBlack mom0010 bende de Arçelik yeşil renklisi var ( Arçelik K1634 diye geçiyor ismi) normalde onu kullanıyordum. Şimdi şarjlı aldım (Cvs DN- 3559 şarjlı gıda doğrayıcı diye geçiyor ismi) çocuğa kullanmak için, sabahları kuruyemişini çekiyorum rahat oluyor. Yemeklik soğan da çektim suyunu çıkarmadan güzel minik doğradı.
manikeneko666 mom0010 set olanlar çabuk bozuluyor ve güçlü değil tavsiye etmem ,k1634 pv in love ismi
yagmurkokusu_ mom0010 bu ikisi de var ekstra set şeklinde arzum blendar setim var çok zahmetli oluyor diye kullanmıyorum çok nadir büyük şeyler çekeceğim de mesela büskivi olduğunda fazla kullanıyorum.
yagmurkokusu_ mom0010 Koçtaş’tan 120 miydi neydi tam hatırlamıyorum tam fiyat , diğerini de ipli çekilen uygunavm var bizim burada bir çok ilde de oluyor oradan almıştım 3 sene önce
yagmurkokusu_ mom0010 Koçtaş’tan aldım kiwiyi , bunlar daha basit oluyor elinin altında yerde kaplamıyor rahat yani
MeetJoeBlack mom0010 uzun zamandır kullanmıyorum ama pratik tabi. 2 tane ikili bıçağı var. Soğanı çok çekersen sulandırıyor ama bir bıçağı çıkardığında daha iyi oluyordu.
manikeneko666 mom0010 ben yeşil olanı kullanıyorum yıllardır pembesini kullanıyorum, herşeyi çekiyorum aklınıza gelebilecek herşeyi, ben memunum