Hayrunnisamerve Kızım 2 buçuk yaşında devam sutu içiyor hala bıraktırmak istiyorum ama çok ağlıyor sürekli istiyor unutturamiyorum nasıl biraktirabilirim özellikle onunla uyuyor içmeden uyumuyor tecrübeli anneler yardımcı olurmu
Melis1706 Hayrunnisamerve arkadasimda biraktirmakta zorluk cekiyordu doktoru su ver demisti ama o anladigi icin mamasini sulandir demisti belki ise yarar
livanurvealpinannesi61 Hayrunnisamerve benim kızım da öyleydi ama süt balgam öksürük yapıyordu Çocuk doktoru kesinlikle süt yasak ağlasada vermiceksin dedi.
Hayrunnisamerve Melis1706 çok teşekkürler INŞALLAH zaten baya sulu veriyorum bayadır içmek istemesin diye ama içiyor yinede farketmiyor birden çıkarsam çok ağlıyor ağlasa sabir etsem unuturdu acaba diyorum bide çok mu üzülür bilemiyorum🙄
Hayrunnisamerve livanurvealpinannesi61 bıraktımı şuan acaba bıraktıysa nekadar süre ağladı sonra pes etti
livanurvealpinannesi61 Hayrunnisamerve evet bıraktı sütü baya zor oldu bizim kuzenleri içince oda istiyordu ama evde ikna etmek daha kolay oluyordu. Bi yere gidince sorun yaşadık biz o yüzden uzun sürdü. Şuan versem yarın istemez kendisi. İçince hala öksürük VS oluyor.