biyiksiz_yorumcu 2 ay 23 günlük bebeğime başlarda mama veriyordum içiyordu ama artık biberonu tutmuyor emziğide aynı şekilde gece beni emzik niyetine kullanıyor neler yapabilirim tutması için ? Reçel falan demeyin lütfen.
BaranOgur biyiksiz_yorumcu Merhaba Benim Bebeğimde emzik tutmadı. İlk ayında hiç vermedigim için olduğunu düşünüyorum. Emzik yerine Anne sütü almasını daha doğru buldum. Pişman değilim. 😊
Alparslan616161 biyiksiz_yorumcu damaklı biberon uçları dene nuukkun kauçuk uçlu biberonunu da deneyebilirsin bnm oğlumda normal biberon uç asla tutmuyor damaklı kullanyrm
Missmiyuki biyiksiz_yorumcu hem biberon hem de emzik için philips avent denedin mi canım benim oğlumda bir tek bunları tuttu çünkü denenediysen
biyiksiz_yorumcu Ipek222 umarım geçicidir ama mamada vermek istiyorum erken kesebilmek için onuda almıyor başlarda alıyordu 🥺
BaranOgur biyiksiz_yorumcu Sizi anlıyorum… Gündüz gece sürekli belirli aralıklarla emzirmek bazı anlarda gerçekten zorlayıcı oluyor fakat şöyle düşünün: 😊 En fazla 2 yıl emzireceksiniz. Emzik bıraktırma gibi bir sorun ile uğraşmayacaksınız, 1 yıl sonra bırakılamama durumunda dişler için zarar verici olucak.
SabinaAminn biyiksiz_yorumcu duzeni iyi gece 11 gibi uyuyor sabah 7-8 arasi kalkiyor. Emzik neysede biberon almamasi cok kotu. Birakip bir yere gidemiyorum hep memede. Cok yoruldum artik
BaranOgur biyiksiz_yorumcu Allah güç versin 😊 Bebeğim biberonu 6. Ayda su içerken tutmaya başlamıştı. Mama hiç vermedigim için öncesini bilemiyorum. İyi günler
biyiksiz_yorumcu SabinaAminn Birakip bir yere gidemiyorum Evet bıraksamda en fazla 2 saat sonra yine ağlıyor🥹 bakalım ya şu ek gıda dönemine bi girsek artık