AnGeL_24 Merhabalar ogluşum 8 ay 29 günlük Sadece mama, yoğurt, Gerkules ve sup yiyor siz ne veriyorsunuz supunun icine et, havuç ve patates atıyorum başka neler onere bilirsiniz?
Elika00 AnGeL_24 çorbasına jerşeyi atabilirsiniz. Havuç brokoli patates kabak karnabahar mısır biber pırasa aklınıza gelecek her sebzeyi koyabilirsiniz. Bir sürü çeşit çorba olur. Tavuk suyu çorbası yapabilirsiniz şehriye tavuk havuç patates koyabilirsiniz yine çorbaya. Gerkules dediğiniz yulaf sanırım ona da meyve kuruyemiş ekleyebilirsiniz
BirAlparslanAnnesi AnGeL_24 ben oğlum 9 aylıkken herseyi gözetimim altında veriyordum tuz baharat vs dikkat ederek. Bebeğinizin yeme gelişimi nasıl bilmiyorum ama pilav makarna tavuk köfte sebze yemekleri haşlama sebzeler mevsim meyveleri hep verebilirsiniz allerjik bir durum yoksa
AnGeL_24 Elika00 tavuk çorbası veriyorum içine havuç patates tel sehriye atıyorum. Brokoli yemiyor malesef. Gerilim evet yulaf ben 1 yk yulaf yoyuyorum birazda su ekleyip oyle yapıyorum meyveli olani nasıl yapiyorsunuz?
AnGeL_24 BirAlparslanAnnesi yiyeceklerine tuz atmiyorum yeme gelişimi iyi yani agzina aldığı şeyleri ezib yuta bikiyor tavuk çorbası veriyorum ve içine havuç patates tel şehriye atiyorum
Elika00 AnGeL_24 yulafın içine meyve koyuyorum meyveyi pişirmiyorum yulafı pişirecekseniz pişirdikten sonra meyve ezip ekleyebilirsinşz
AnGeL_24 Elika00 Elma elmalı sicak suda kaynatib sonrami gerkulesle birwedirmeliyim? Yani hic yapmadığım için bilmiyorum bide çilek var Bence çilek olmaz çocuklara
Elika00 AnGeL_24 ben hiç meyveleri haşlamadım. Direk rendeledim verdim. Çilek alerjik olabilir alerjisi yoksa deneyebilirsiniz Elma , muz , armut üzüm bütün meyvelerden olur hangisini severse