nurden kızlar 2ay 8günlük bi kızım var sütümm azalıyor gibime geliyor süt artırıcı ne yiyebilirim önerirmisiniz
Sedayvaz35 nurden cnm ben haslanmis misirin cok faydasini gördüm.. birde börülce. Börülceyi haslayim üzerine tuz yag limon sıkıp yedim
Ndderdem nurden en onemllisi su ben bakıyorum gogsum dolmamıs. Su ıcıyorum 15 20 dakka sonra doluyor gogsum. Bide ıkı gogusum dolu olunca bırını mochıyle rtopluyorum dolana koyuyorum uyanınca diğer göğüsümü veriyorum. Yetmiş oluyo buzluga bile attım bu sayede.
Acelya35 nurden olmaz ama süt o zaman zorla kendini ben daha önce oğlum 9 aylıkken rejime başladım Ocak ayında su ile kurtardık süt işini yoksa kilo gitmiyor rejimsiz
Mom567 nurden bu damla işe yarıyor gerçekten , siz bilirsiniz tabi , dut hoşafı incir hoşafı da iyi geliyor
Lavanta35_ Merhaba güzel anne öncelikle sütüne inan 🤗 5 yemek kaşığı kuru dutu 2.5 su bardağı suda kısık ateşte kaynatın ve hepsini tüketin hergün teze yapın 1 hafta düzenli bir şekilde farkı göreceksiniz
Mom9 nurden bol bol sıvı alın. Çorba su komposto özellikle incir ve kuru dut ve bol yeşillikli salata. Benimde 2aylık 3günlük. Bunları yapıyorum maşallah iyi sütüm. Ayrıca emzirmeden önce duşta sıcak suda masajda iyi geliyor