berosunannesi İstanbul avrupa yakası bebişlerini spa ya götürenler/memnun kalanlar öneride bulunabilirseniz memnun olurum😊
Asyaveannesi04 berosunannesi doktorumuza sorduğumda çok hijyenik olmadığını hastalık kapabileceğini söylediği için götürmedim
berosunannesi Asyaveannesi04 hadi ya her bebeğe özel hazırlanıyor temizleniyor vs diyorlar ama bilemedimm
Melis1706 Asyaveannesi04 ben goturdum gozumun onunde temizlendi cunku bosken fircalaya fircalaya temizlediler oyle doldurdular
Asyaveannesi04 berosunannesi gün içerisinde birçok bebek gidip geliyor o fanuslar nasıl kişiye özel hazırlanıyormuş
Melis1706 Asyaveannesi04 size randevu veriolar ona gore gidiyorsunuz zaten ayni anda iki aile alinmiyor da biz spadayken yanimizdaki fanusu diger aile icin hazirladilar fircalaya fircalaya oyle temizkeyip doldurdular
Asyaveannesi04 Melis1706 her yer bir değil tabiki temizliyorlar ama hasta olan egzaması olan bir hastalık taşıyan bebeği de götürüyorlar kendi bebeğimi de götürmem bu yüzden evde kendim havuz aldım doldurup koyuyorum