Asyabebek72 Merhaba hanımlar daha yeni 14 günlük anneyim sütüm 2 gündür neredeyse hiç yok diyebilirim bestlak damla da kullanıyorum fayda etmiyor süt arttırıcı tavsiyelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum 🌸
Blackeagle Asyabebek72 öncelikle bol bol dinlenmeye ve kafaya takmamaya çalışın. Sonra bol bol su için ve kendinizi özellikle ayaklarınızı sıcak tutun günde 1 2 bardak rezene için. Rezene hem süt salınımı arttırıyor hemde gazı rahat atmaya yarıyor rezene yi evden eksik etmeyin. Sonra da bebeğinizi sık sık emzirin emzirin ki göğüsler uyarılır süt artar. Bir de ısırgan çayı için, ısırgan çayı hem süt arttırıyor hemde gazı kesiyor bunları yapın başka çözüm aramayacaksınız 😊
Blackeagle Asyabebek72 sezeryan doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğim sarılık oldu o geçmeden sütüm gelmediği için bebeğim aşırı su kaybından hastaneye yattı bezinde kan olunca fark ettik hastanedeyken mama verdiler ama ben emzirecegim diye direndim ne duyduysam denedim en etkili rezene ve ısırgan da buldum çözümü
goktug06 Maltana, boza, sıcak şekerli süt, bol bol su iç. Helva ye, patates kızartması, dereotu, bulgur, hurma, badem ye. Aklıma gelenler bunlar..😌