Urazinannesiqw Kızlar bebeğimin kalçasının üst kısmı kuyruk sokumu etrafı mor gibi böyle mosmor değil de koyu renkli sizce neden yattığı için mi öyle diğer bebeklerde de oylemidir
nazlimom_ Urazinannesiqw 1 yaşında oğlumunda mor hala annem bununda arkası erkek demişti😂 genelde bebeklerde oluyor
rozalinda_roz Urazinannesiqw canım yeni doğanlarda oluyor benim bebeğimde de vardı kuruk sökümü iki kalçasında doktora gösterdim zamanla geçecek dedi normaldir dedi korkulacak birşey yok yani içini ferah tut
zynphl23 Urazinannesiqw bizde 3 aylığız kızımında mosmordu yavaş yavaş geciyor doktorumuz 2 yaşına kadar gecer dedi önemli bisi deilmiş
endoplazmikretikulumiste Urazinannesiqw bebeklerde oluyor öyle ablamın iki oğlunda da vardı benim oğlumda da var aynı yerde zararsız ve hiç bir anlama gelmiyor 4-6 yaşa kadar devam edebilir ve sonrasında geçer
Elisa_umay nazlimom_ Bnm ilk kızımda da vardı gerçekteyse arkası oğlan şimdi yine kızım oldu onunda morluğu var acaba arkası erkek mi yine
hestiaone Bizde de vardı o leke, mongol lekesi diye tabir ediliyor.Tamamen zararsız birşey endişelenmeyin,doktorumuza sormuştuk biz de acaba bıryerını mı carptık diye kendısı anlatmıştı.Doğum lekesi gibi birşey korkmayın zamanla geçer demişti
Urazinannesiqw Benim bebeğim de erkek kontrole gidersem gösteririm yine doktora ama içimi ferahlattiniz çok teşekkürler