sultan_kdl Güzel anneler.. Alman vatandaşıyım ve kizimi da alman vatandaşlığı yapabilmek icin konsoloslukta hangi işlemleri yapmam gerekiyor hangi evraklari toplamalıyım... yapanlar yardim edebilir mi lütfen.. ankaradyim bu arada
Dnzkizi sultan_kdl valla alman vatandasligindan turk vatandasligina gectim ama nasil oldu neler oldu bilmiyorum ailem halletmisti hep😅 ustte dursun postunuz diye yaziyorum. Bu arada almanyada hangi sehirde yasiyorsunuz veya yasiycaksiniz 😊
sultan_kdl Dnzkizi yok ben almanya berlinde de doğdum büyüdüm simdi ankarada yasiyorum.. neden geçtin türk vatandadligina
sultan_kdl Sürekli de bir eksik evrak olmasın tehditi.. iyice tedirginleştim.. eksik yapmaktan korkuyorum ondan yapan varsa yardimci olsun lutfen
Dnzkizi sultan_kdl anam bende berlinde dogdum buyudum geldim 😊 schöneberg de dogdum kreutzbergde yasadik. Turkiyeye tasindik. Siz neresindeydiniz
sultan_kdl Dnzkizi ay cok iyi.. neukollm de oturduk hep simdi de ailem karl marx strasse de oturuyorlar auf welcher schule wartst du ?? Wievielter jahrgang??
Dugi034 sultan_kdl merhaba, bende alman vatandaşıyım ve çocuğumunda alman vatandaşı olmasını istiyorum. Siz konsoloslukta hangi işlemleri yaptırdınız?