muratnannsi Kizlr hangi marka peynir aliyorsnz .bebegm 1 yaşında biogirme labne alıyorum birde normal peynir vermek istiyorm siz hangisini veriyorsunuz. Bide domates veriyor musunz domates salçası kullanıyorum alerjik bir durum olmadi sizce domates te olur mu ?
BirAlparslanAnnesi muratnannsi sabah artık direkt kahvaltı ile başlamalısınız. Yani bizim takipli doktorumuz bu şekilde söylemişti. Bide öğlen çorba veriyorsanız akşam protein(et balık tavuk köfte vs) tüketmesine dikkat etmelisiniz. O yaşta benim oğlum gündüzleri mamayı bırakmış normal rutin devam ediyorduk zaten 14.aydada gece mamasınıda bırakmıştık
BirAlparslanAnnesi muratnannsi domatesi 8.aydan beri çiğ tüketiyo bi sorun yaşamadık. 10.ayına kadar peynirini labnesini ben yaptım daha sonra tuzsuz içeriği temiz peynirler almaya başladım
Mustafam-elifim muratnannsi 8 aylık kızım ben şuan evde yapıyorum ama ilerde nasıl olacak bende burda durayım öğreneyim☺️
BirAlparslanAnnesi muratnannsi sabah kahvaltı yapardı ara öğünlerde meyve kuru yemiş yoğurt verirdim akşam yemeğine de artık bizim yediklerimizden yerdi..
muratnannsi Sabah uyannca form7l mama veriyorum sonra kahvalti sonra corba sonra meyve varsa aksama yemek veriyorum.yoksa yine corba veriyorum en son yine forml mama ve uyuyor .gun icinde mutlaka yogurt ve kefir de tüketiyoruz
muratnannsi BirAlparslanAnnesi bize doktorumz bu sekilde dedi canm .cogunda zaten ek gida aliyor .evet aslnda aksam yemek tarzında olmali ama yemior malsf.mamayi aslnda soyle sabah 8 ghi yiyor az oda 9 buçukta da kahvalti
BirAlparslanAnnesi muratnannsi 3 ana 2 ara öğün gibi aynen..ben mesela meyvesini yemişini hazırlayıp orta sehpaya koyuyordum kendisi zaten yemek istediğinde tüketiyordu ama mutlaka yoğurdunu ayranını kefirini bende aynı şekilde kendim veriyorum