Eyllkck Sadece yogurt veriyorum. 5. Ayda baska neler verebilirim. Patates falan nasıl veriyorsunuz 3 gün kuralıyla tadıma baslamak istiyorum
Aycan12 Eyllkck bizde 5 ay 24 günlüğüz 1 aydır başladım ben patates kabak püresi meyve püresi yoğurt kurutulmuş brokoli pirinç çorba yapıp püre yapıyorum yediriyorum Bebek muhallebisi Bebek büsküvisi şekersiz armut elma muz karışrtırıp blendırden geçiriyorum Bebek bisküvisini koyuyorum bi tane ceviz pekmez çok sevdi oğluşum öle farklı şeyler yediriyorum hero baby kaşık mama Arada arı mama
Bbgs Eyllkck 5 ay 6 günlüğüz. Yoğur veriyorum. Patates kabak havuç pişirip çatalla ezip veriyorum. Sabahları süzme peynir ağzına değdiriyorum. Şimdilik bu kadar. Günden güne yiyecekleri artıracağım. Bu arada miktarı 2 yemek kaşığını geçmiyor. Size verebileceğim tek tavsiye kesinlikle blender kullanmayın. 5.5 yaşında kızım var bebekliğinde blender kullandığım için pütürlü gıdalara çok zor alıştı. Hala daha yeme problemi devam ediyor diyebilirim....
Alieva Merhaba, ☺️ Biz 5 ay 24 günlük’üz. Doktor tavsiyesiyle 2 hafta önce tadımlara başladık. Şimdi de patates, havuç pişirib veriyorum. 3 gün kural filan yapmadım 🤭
Aycan12 Eyllkck iyi yani ben çok sık vermiyorum 2 günde 1 ve bi kere veriyorum benim oğlum sevdi güzel yani pirinç unuda aldım deniyim dedim onuda beğendi bi kere verdim daha