LeylaMia Selamlar,bebeğim meme reddi yaşıyor bi süredir,ben de aç kalmasın diye sütümü biberonla veriyorum,ara sıra meme kabul ediyordu şimdi hiç etmiyor,tamamen biberona alıştı :((( Öneriniz var mı tekrar memeye dönebilmesi için ??
Duygu29 LeylaMia kaşık biberon tavsiye ederim. Benim kullandığım materni meme reddinde onu kullandım.
[silindi] LeylaMia Aynı hatayı bende yaptım, gece biberon ile besledim memeyi bıraktı. Uykulu şekilde meme veriyorum canım öyle dene istersen.
Lizbon LeylaMia biberonuzu çöpe atıp bol bol tentene temas kurun duşta ayakta pilates topunda emzirin. Emzirme kampı var onu uygulayın olmazsa. Bir de facebookta emzirme akademisi var oraya da üye olup sorularınızı sorabilirsiniz.
Ysgl26 Ciiiso malesef etmeyen etmiyor benim oğlum 4 ay asla emmedi ağlatmak aç bırakmak çözüm değil küçücğk bebeği..4 ay sonra kendiliğndem tekrar emmeye döndü
Ysgl26 Ayakta g3zerek yatarak ya da pilates topunun üstünde emzirmeyi deneyin..uyurken emzirin. kimileri duşta emzirmenin işe yaradığını söylüyor ama ben hiç denemedim. Dikaktini çekecek bi oyuncağını boynunuza asın o şekilde emzirin
Jaleoyku Surekli meme teklif edin. Çok aç kalırsa kaşıkla verebilirsiniz. Emzirme kampını bir araştırın isterseniz.