T-c Neredeyse 6 aylık bebeğim beni bıktırdı sürekli ağlıyor her şeyden mutsuz dışarda 1 saatten fazla kalamıyoruz gece 5 defa uyanıyor sabah 6 da kalkıyoruz zaten uykusu problem yemesi problem her şeyi problem gerçekten doğduğundan beridir hep bir problemliydi sanki artık tahammülüm kalmadı var mı çözüm öneriniz😞
minniks T-c psikologa gidebilirsiniz bebeginize bakcak biri warsa kendinize biraz zaman ayırabilirsiniz
Ysmndnz_ T-c bizde 6 ay aynı o şekildeydik 7 aylık oldu uyku düzeni beslenme düzeni oturdu . Birde oyuncakları ile etkinlik yapabilirsiniz beraber bebek şarkıları dinleyip söyleyebilirsiniz çok eğleniyorlar ve yürüteç veya zıpzıp a ön yargınız yok ise tavsiye ederim çok iyi vakit geçiriyorlar içerisinde ve işiniz falan varsa içerisine koyup yanınızda getirip işlerinizi yapabilirsiniz
Asyaveannesi04 T-c ben doktoruma bunu söylediğimde çok ağlıyor diye, ağlamayan bir bebek istiyorsan oyuncak bebek alsaydın ozaman dedi, bebek bu tabiki ağlıcak uyum sağlamaya çalışıyor, gazı vardır, karnı açtır ağlıyorsa bir şey vardır illaki demişti
Sunshine_ Aynı bizdeki gibi. Okay, simdi dişi çıkıyor diyorlar,ya bundan önce?😏 Dışarda arabasında bile ağlıyor. Gece zaten zehir ,uyumaz, gündüz surekli uyutma çabaları…..
Delimineaaa T-c Canım normal 6 aylık bebek ne yiyecek ki günde 1-2 çay kaşığı o da tadım yapıyor yani tabak bitirme olayı vs ancak 1-1,5 yaşta başlıyor uyku saatleri oturmamış belli ki maalesef çocukların uykuları sorunlu diye bir şey yok biz nasıl baş edeceğiz onu bilmiyoruz 😔 Uyku eğitimi vermeye başlayabilirsin bence bebeğine illa paralar dökmene gerek yok bebek sana uymasın sen ona uy onun uyumak istediği saatleri takip et sabah uyanma saati de gayet normal 6-7 arası uyanır zaten bebekler 🌺
AegeansMom T-c şimdi gelir madem bakamayacaktın neden dünyaya getirdinciler.. yemin ediyorum bende artık delirmek üzereyim yazdığınız herşey aynı biz. Ne hayatttan be yediğimden ne içtiğimden ne aldığım nefesten zevk alıyorum. Bizim kaderimiz de böyle zor evlat yetiştirmek sanırım. Sakin ol diyen yaşamamıştır yani eminim. Hele o ilk yenidoğan dönemi. Aman aman 4 kişi bir bebeğe bakamadık