DurubebekElif 2 aylık bebeğim sürekli uyuyor, uyumazsada sürekli ağlayıp kucak istiyor. Sizde durumlar nasıl?
MaviBoncuk_ DurubebekElif 2 ay 10 günlük. Benim bebeğim bukalemun gibi 😁 sürekli renk değiştiriyor bende artık akışına bıraktım. Bir günü bir gününü asla tutmaz. Uyanık kaldığı max süre zaten 3 buçuk saat diyorum kendime. Ondan sonra uyuyor bende öyle avutuyorum kendimi. Büyüdükçe yeni güncellemeler gelmeye başladı. Sabredeceğiz mecbur.
Yesilerik DurubebekElif benim de uyku nedir bilmiyor saatlerce ağlıyor uyutmak için her yolu deniyorum ama yok saatlerce ayağımda sallıyorum bana mısın demiyor
Gungunes DurubebekElif benimki kırkından sonra sürekli uyumaya başladı normalde gündüz doğru düzgün uyumamıştı ilk bir ay şimdi uyunınca azcık keyifli oluyor oyun oynuyoruz sonra hemen mızmızlanıyor yine uyuyor
Mnbvcxz Bende de ayni sorun sürekli uyuyor uyanıkken sürekli ağlıyor ne kucak ne puset durmuyor nasıl davrancagimi şaşırdım
Liyaayse Mertmm benimkide öyle 2 ay 15 günlük sürekli ağlıyor uykusu var bir türlü uykuya geçemiyor kollarım kopuyor artık ayakta sallanmayı da kabul etmiyor uykusu olduğu için memeyi de istemiyor mamasını da yemiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Yesilerik Benim de öyle ayakta da sallattırmıyor nasıl uyutacağım bilemiyorum artık 2 saat uyutmaya çalışıyorum yatağa koyuyorum 10dk sonra uyanıyor