askmoglum Bebeği epilepsi geçiren var mı bende bundan şüpheleniyorum bebeğinizde hangi belirtiler vardı
uges2015 askmoglum benim abim de epilepsi hastası ama doğuştan değil 13 yaşında başladı ilk krizleri size öyle geliyor olabilir mi ancak yeğenim de 6 7 aylıkken ağlarken krize girer gibi dudakları morarıyor nefes almıyordu bi kaç kere olunca doktora götürdük tetkikler yapıldı edildi temiz çıktı yaşına girerken bitti sizde de acaba öyle bir şey mi oldu
uges2015 askmoglum kaç aylık bebeğiniz benim kızım 1 aylık oda uykudan irkilerek uyanıyor atak haftası diye olduğunu düşünüyorum
Neslihan_46 Benim kızım da var ama 1,5 yaşında başladı telaş yapmayın atak dönemi olabilir benim bebeğim de sürekli irkiliyordu 6. Aya girdik çok nadir oluyor ses olunca
Neslihan_46 annediyebiri belirti olarak kasılma olmuştu vücudunda çocuk nöroloji ye götürdük eeg çekildi beyinde dalgalanma var epilepsi denildi şuan 14 yaşında hala epilepsi ilaç kullanıyor
annediyebiri Neslihan_46 benim bebeğim ağlarken katılıyor morarıyor acaba olabilir mi ses falan gidiyor beyin cerrahına götürmüştük erken kapandı bıngıldak diye hiç bu konuda bakılmadı
askmoglum Neslihan_46 nasıl kasılma oluyor kendini mi kasıyor kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum bende o yüzden soruyorum çok geçmiş olsun sizede Rabbim şifa versin 🙏