Tubacnr0 16 günlük maflor plus nurse harveys colex kullanıyorum fakat yinede sürekli ısınma kendini sıkma halinde
motherofLeyla Tubacnr0 kaka yapmayı ve gazını kendi çıkarmayı öğrenirmiş doktor öyle demişti yazık bebeğim günlerdir öyle ıkın ıkın bir hal oldu
menek16 Tubacnr0 damlalar yaramıyo olabilir her damla her bebekte aynı etkiyi göstermiyor gaz masajı yapın çok etkili oluyor her altını değiştirdiğinizde yapabilirsiniz yaklaşık 5 ay çektim gazdan kullanmadığım damla kalmamıştı sab simplex bi nebze iyi gelmişti bize bir de bıkmadan usanmadan her fırsatta yaptıgım gaz masajları
Smbl Benim bebeğimde geceleri sürekli ıkınırdı 1 ay dayandım araştırdım doktora gittim zar zor yazdırdım şimdi maşallahımız var 6 aylığız🙂
Smbl Kendi yazdı bi marka vermedim sab simplax daha küçük normal felen dedi de doktor kullandıktan sonra baya etkisini gördüm sabah öyle aksam 10 ar damla dedi de eczane de ben cok dıye gece uyumadan önce 10 damla verdim gaz cıkartıp uyuttum öyle
Bilgeebaby Smbl bende bu gaz damlasından aldım hem bir tanıdığımız hemde eczacı diğerlerine göre bunu önerdi