Devushka Kızlar hangi meyvenin sularını içirebilirim 6 aylık olcaz üç gün sonra alerji riski olmayan meyve önerisi yaparsanız sevinirim malum su içirmekte çok zorlanıyorum bari bu şekilde sıvı desteği vereyim
Deletedmom115 Devushka Elma suyu şeftali suyu armut suyu havuç suyu 6. Ayda yiyebileceği meyvelerin hepsini karıştırıp karışık meyve suyu da yapabilirsiniz.
Anastasya Devushka kuru kayısı kaynatıp verebilirsiniz şekersiz.ben kızıma kaynatıp veriyorum .haşlanmış olan kayısılar çöpe gitmesin diye püre yapıp vermiştim
Lilan Devushka armut,erik,elma,havuc ama bianda hepsini vermeyin belli ağır gelir. Teker teker verin tatlarınıda alsın ☺️
Devushka Anastasya aa çok mantıklı bende deniyim diğer meyvelerede olur heralde haynatıp suyunu bersek kalanını püre yaparız
Anastasya Devushka Evet ben kızıma öyle yapmıştım yeni ek gıdaya geçeceği için kayısı kabız olmamasını da sağlar
Anastasya Devushka püresini verdiğim zaman suyunu ikinci gün veriyordum.ayva kompostosu yapabilirsiniz
Anastasya Sevgi1 ben çok az veriyordum. Tadıma ilk yoğurtla başlıyorsun meyve sebze püreleriyle devam ediyorsun