Adenveannesi Sema4444 evet 1 koldan 2 tane bacakta yapıyorlar halsizlik huysuzluk çok yapmıştı biraz da ateş yaptı
Alpmommy_ Sema4444 bende burda zor geçtiğini okumuştum çok tedirgin ve evhamlanarak götürdüm aynı gün 3 aşı yapıldı, o gün ateş olacak diye gece sürekli kontrol ettim ama ne ateş oldu ne ağrı ne huzursuzluk içinizi rahat tutun inşallah çok kolay geçer sizinde
Sedasss Sema4444 15 gün önce yaptırdım rota virüs aşısıyla birlikte. Sağlık ocağına gitmeden önce 1 çay kaşığı kadar calpol şurup verdim ebe söylemişti. Öyle ateş falan olmadı sadece biraz huzursuzluğu oldu o kadar. 1 kol 2 bacak ve rota damla yapıldı
DuyguveUygar Sema4444 üç aşıda aynı gün olmustu bizim yan etkisi vs olmadı. Bugün üç aylığız rotayı bugün olduk ağızdan damla şekilinde bir aşı yan etki yok şükür
chicharitoo Sedasss ben rota aşısını bir hafta sonra yaptırayım diyorum.3 aşıyla aynı anda olmasın diye. Siz ne önerirsiniz emin olamıyorum
prensesikizler chicharitoo rota aşısı ya aynı anda ya da aradan 20 gün falan geçince yapılması gerekiyormuş. Bende sizin gibi düşündüm 1 hafta sonra gittim yapmadılar 3.ayda gel dediler bilginiz olsun. Siz yine hemşirenize danışın.
Sedasss chicharitoo 2.ayımızda yaptırdık zor olmadı ebelerde demişti yan etkisi olmayan bir aşıymış ☺️
chicharitoo prensesikizler 20 gün neden öyleymiş çok şaşırdım. Gidip bir sorayım ben de teşekkür ederim☺️
chicharitoo Sedasss diğer 3 aşıyla birlikte mi yaptırdınız peki? Yoksa başka zamanlarda mı yaptırdınız?
Sedasss chicharitoo 3 aşıyla aynı gün yaptırdım aşıdan 10-15 dk önce calpol verdim 1 çay kaşığı çok şükür bi sıkıntımız olmadı
prensesikizler chicharitoo rica ederim . Bende bilmiyorum ya ayni anda ya da aradan zamann geçmesi lazım dediler. Eğer aşıdan sonra da kanlı kaka yapıyorsa ikinci doz yapılmazmış alerjisi var demekmiş.