Grey Annelerim diş ateşi maksimum kaçı görür 37.7 ye kadar yükselmişti azı dişi bekliyoruz şuan ve ağzının içide sıcak sizce normal midir? Bilen birileri beni aydınlatabilir mi teşekkür ederim şimdiden
Minel-inannesi Grey 6bucuk aylik benim kiz, dis atesi kafa arkasinda oluyo genelde ve 37bucuk civarinda dolasiyo ates i ama daha gelen gorunen yok
oglumubeklerken Grey bizde bu akşam aynıyız 37.9u gördük en yüksek, sonrasında bir ölçek calpol verdim, bizde azı disi bekliyoruz ağrısı da var belliydi pek birsey yemek istemedi o yüzden calpol verdim, düştü çok şükür az önce baktığımda 36.8di en en yuksek
Feza4554 Grey çocuğunuzu emziriyorsanız sarmısak kürü var kesinlikle harika çoçuk nasıl diş çıkarıyor anlamıyorsunuz bal limon sarmısak karıştırın yiyin ek gıdaya başladıysanız içine pekmez karıştırıp bebeğinize verebilirsiniz ve detaylı olarak hastalanmayan çocuk sayfasına bakabilirsiniz lütfen deneyin bana dua edeceksiniz
Grey Minel-inannesi bizimkinindr kafasında ve üst vücudunda var 36,4 şuan anlamadım umarım sabaha diş gelmiş olur😕
Grey oglumubeklerken ben henüz ilaçla tanıştırmadım bebeğimi onun yerine karanfilli zeytinyağ yaptım damaklarına masaj şeklinde uyguladım şimdi uyudu tekrardan sanırım iyi geldi diye umuyorum,umarım sizinde çok hızlı çıkar azılarıız☺️
oglumubeklerken Grey aynı karışımı bende kullanıyorum ama ateş ve ağrı aynı anda olunca bi de tan uyku saatiydi o yüzden calpol verdim. Amin inşallah 🫠
Sebusebu Grey bizimkinin diş ateşi normalde 37.5 civarında olurdu. Geçtiğimiz hafta 3 gece 38.3 ü gördük calpol verdik sonra baktık ki azı dişi cıkmış (15 aylık)
Nereleregidem Grey bizimki de 39.5 oldu geçen gün birden. Dişler tam çıkmadı ama altta beyaz beyaz gözüküyor içerde. Herkes 39.5 diş olmaz diyor ama bilemedim. İki gün sürdü bugün geçti şak diye
Grey Nereleregidem umarım sizin bebeğinizde en yakın zamanda toparlar biraz fazla yükselmiş umarıö bi sorun yoktur geçmiş olsun☺️
Nereleregidem oglumubeklerken calpol ve ılık dusla geçti, bugün hiç ateş yapmadı. Tekrarlarsa götüreceğim teşekkürler bilgi için