hemsireemom Elifinannesi33 bence güzel değil bi yumuşatıcı bağımlısı olarak ben genelde yumoş lilyum veya abc aşk konsantre kullanırım ve tavsiye ederim bunların üstüne tanımam günlerce gitmez kokusu. Hatta bi kere bi kuaförde hanımefendi bana çok güzel bi koku var kumaş kokusu mu kullanıyorsunuz diye sormuştu 👌👌😂😂
Tugce2391 Sarısı efsane ama maalesef ilk asılma evresinde koku geliyor sonrasında alsa kalıcı değil ben her zaman yumos lilyum favorim olmuştur. 🤗
Mrvunluu Ben çok beğendim kırmızı olanını kalıcı da, 101 de indirime girdi ama kırmızısı yok sarısını ve morunu aldım daha denemedım. Bingo kullanıyordum kesınlıkle ona bin basar
Aselllll Elifinannesi33 pembesi gelcekmıs oda fena degıl 39 kusur bence alınabilir ben orkide ve lılyum sevıyorum
Gryffindor Yumoş maviden başka kullanmam diyordum eşim bisu uygulamasından uyguna bir kaç tane almış sarı renkli olanından. Ben beğendim açıkçası. Ucuza geldi diye yükselmiyorum bayağı başarılı buldum 😃 ve uzun sürede kıyafette kaldığını gözlemledim.