Tugce2391 Bnm oglumada aynısı dediler 72 cm 13 aylık doktor düşük dedi tahlil verdik sonuclsri bekliyorz çocuk endokrine gittik
Tugce2391 Ainza kemik gelişimi için röntgen tam kan idrar ve bir tahlil daha vardı ismini hatırlamıyorum doktora henüz randevu alamdim gittiğinde gorusecez
Olimbonii Annesinin-Kuzusu Distan baktiginizda size küçük geliyomu bebeğiniz yürüyormu bide benim oglum 7 aylik 71 cm bana hep küçük geliyor
Annesinin-Kuzusu Olimbonii Önemli olan doğum boyu aslında bana minyon geliyor ama benimde boyum kısa babamız uzun belkide bana çekti ilerde mutlaka uzayacaktır önemli olan sağlığı
Annesinin-Kuzusu Ainza tahlillerde b12 sprey verdi ve cinko verdi cinko alerji yaptı b12 de 3 ay kullandıktan sonra bıraktık canım gene gideceğim kontrol amaclı
Olimbonii Annesinin-Kuzusu Kesinlikle öyle ben çevremde hep boyle tombis bebekler görüyorum benimki bana cok minik geliyo boyu 71 cm olmasina ragmen aslında kilosuda iyi gerci birazda genetik boy ve kilo saglikli büyüsünlerde
Olimbonii Metearasmom Evet surekli etrafımdaki bebeklerden kaynakli boyle dusunmem yoksa gayet sağlıklı bi sikayetim yok sadece küçük geliyo gozume ama dışardan biri gordugunde masallah ne kadar büyümüş diyolar