tiredmom_ Bebeğimin saçları hiç uzamiyor kısacık saçlı doğdu ama aşırı döküldü şimdi de orantısız duruyor yastık kısmı kel arka kısmı. önünde azıcık saç var acaba uzasın diye ne yapabilirim şampuan vs yapılabilecek?
lceLady tiredmom_ Oğlum cok saçlı doğmuştu ve dedigniz gibi dökülme dönemi basladı cirkin bir görüntü olmustu arkası önü başka. Bende saçını kestirdim orantılı uzadı. Bence kestirin derim havalarda ısınıyor rahatlar ondan sonra eşit uzar illaki uzar yani
hemsireemom tiredmom_ bende aynı sorundan muzdaribim bebeğim içim saç uzatıcı şampuan aldım gelmesini bekliyorum bakalım etki edicek mi 😏
Beraninannesii tiredmom_ Tatlı badem yağı inanılmaz uzatıyor ☺️ ben konak vardı onu temizlemek için kullandım oğlumda saçlarıni harika bir şekilde uzattı 4 aylıkken 0′a vurduk hemen uzadı 8 aylıkken hafif üstten aldık yine çok uzadı en son bayram traşı yaptırdık 1 hafta olucak önleri yine uzamış ☺️
Baklavanida Beraninannesii tatlı badem yağı bebeklere kullanılır mı ki bebeğim 4 aylık kullanabişir miyim