Hyl-kbr1501 Kızlar bebeğim 3.5 aylık emerken çok terliyor bi anda buz gibi oluyo sırtına önüne mendil tülbent havlu vs koyduğum halde hemen terleyip Biranda buz gibi oluyo saçının tenine değen kısımlarını kestiğim halde neden sizce
Roni21- Hyl-kbr1501 benim de bebeğim öyle şu an 10 aylık ama emerken terliyor yani ben alıştım çünkü emerken enerji harcıyor
Turgutveannesi Hyl-kbr1501 benimde bebegim oyleydi en cokta elleri ayaklari ve alin kismi cok terlerdi.. doktorumuz D vitaminini degistirdi.. neredeyse 5 gundur kullaniyorum ama resmen fark ediyor.. sizin bebeginizde de ise yararmi bilmem ama doktorunuza danisin isterseniz 🌸
Hyl-kbr1501 Roni21- önceden de terlerdi ama saçı terlerdi sırt bağrı terlemezdi bu buz gibi oluyo hasta olcak diye korkuyorum sırtına koyduğum hiçbişey fayda sağlamıyor terleme ötesi artık
Ozlemcanakci Hyl-kbr1501 sırtına bide göğüs kısmına gerçek yün yastıklar varya ondan biraz yün alıp ağız bezlerinden sırtına yetecek kadar ince bir mini yorgan mantığında doldurup sırtına koyarsan hem terini emer hemde onu üşütmez
Turgutveannesi Hyl-kbr1501 ya ben Azeriyim .. eskiden depovit kullaniyorduk su an Vigantol.. su an kullandigimiz yalnizca alman eczanelerinde satiliyor.. oradan geliyor.. isimleri aynimi bilemiycem