MinikMucizem26 Kızlar bargello kadın ve erkek parfümü önerir misiniz? Çok ağır olmayan hafif ama güzel kokusu olan 🌸🥰
MinikMucizem26 Sahrabalam hadi ya iyi oldu dediğin ben ilk kez alıcam bide hem kendime hem de eşime o yüzden aman iyi bişey alayım 🙄 sağol canım
Mehmetereninannesi Sahrabalam neye göre ucuz koktuguna karar verdin şişe şişe bitirip yenisini alanların tavsiyesiyle aldım iyi ki de aldım hem cok güzel kokuyor hemde eşim etkileniyor kokuyu duyunca
Umutluluk 384 kullanıyorum ,ağır ferah şeyler sevıyorsanz tam sızlık herkes çok begendı ,ama benim vazgeçilmez kokum koton crystal mükemmel
biimiyomyardimet MinikMucizem26 5 kişiden 6sının 122 kullandığı kesin 😂 bende de var, bir dünya koklayıp seçtiğimin 122 olması şokunu yaşamıştım eve gelince🤣 aslında güzel ama çok aşırı yayıldı herkes bu kokuyor 🥹
MinikMucizem26 biimiyomyardimet 😁 valla hiç bilmiyorum canım ilk kez alıcam o yüzden güzel koksun diyorum ama hepsinin yorumları da güzel 😄
Emirin_Annesi51 Bence DP almalısınız kokusu bargelloya nazaran kalıcı ve L1 ile P12 öneriyorum özellikle p12 çok hoş bir koku kaldıkça da güzelleşiyor üstelik
MinikMucizem26 Emirin_Annesi51 öyle mi diyosun canım ona da bir bakayım. Bargelloyu arkadaşım öneerdş de o yüzden merak ettim bende