Gzmm27 Kızlar doktorumuz günde 4 defa 15 er damla sab simplex günde 6 defa bir tatlı kaşığı nurse harveys colex ve günde bir defa 5 damla maflor verdi bu üçünü kullanıyorum bir cok kişi de zinco yu önerdi aldım hepsi ağır mı olur bebeğim 47 günlük
Dln Gzmm27 bana cok geldi o damlalar ya.el kdar bebek sonucta.bu gazin tek derdi zaman.ne kullanirsan kullan.o cocuk o evreyi ne yazikki yasayacak.can sıkici biliyorum ama mexbur.ben zinco veriyodum bide biogaia veriodm.zaten 2.5 aylikken bitmisti gazi.
sevvalyilmaz Gzmm27 bence cok fazla olmus ben biogai kullaniyorum 4 aylik suan 1 bucuk aylikken basladim cok ise yaradi surekli assagidan gazini çıkarıyor hele ilk zamanlar gaz bir faicaydi biogaiya kurtardı beni düzenli verdim hep aynı saatlerde
Asyam41 Gzmm27 bana çok fazla geldi günde 1 kez 6 damla linex bakso kullanıyorum gerçi işe yaradığını sanmıyorum orası ayrı sap simplex düşünüyorum bende almayı genede sizinki çok fazla sizede fazla nasıl akılda kalıcak 😂
Naygun Gzmm27 Cok gibi mi sanki..🙄 ben Maflor+biogia kullanıyorum. Her ikisinden de gunde 1 defa 5 damla sadece..
elifkara Zinco ve sapsimplex ikisini kullanıyorum cnam bence çok karıştırma... İse yaramıyor mu kullandiklarin
Niluferayla Bende sapsimplex kullnıyorum 2 günde bir günde 2 kere 8er damla doktor tavsiyesiyle değil kendim başladım kullanmaya 5 aylık kızım.alttan gaz çıkarma sorunu vardı şimdi biraz daha hafifledi ama hala yok değil 🤔
[silindi] Gzmm27 4 tane biraz fazla gerek yok yani onun yerine bi tane bio gaia bi tanede bu dediklerinizden sap veya nurse harveys kullanın yeter. Benim oğlum çok gazlıydı ben sadece bio gaia ve nurse kullandım.
Balbal1 Gzmm27 çok fazla değil mi canim ya verdiklerin doktorun tabi daha iyisini bilir ama bende doğduğundan beri sab veriyordum günde 3 kez 15 damla başka bisey vermedim suan 2 buçuk aylık günde bir kez 8 damla veriyorum