Sheyla Kayra_68_aksaray merhaba canınızı sakın sıkıp uzulmeyım ben de cok aglamıstım şimdi dusununce uzuluyorum halbukı gecıcektı bızımde 40 gun surdu ılk once 18 di sonra 40 gun boyunca hep 11 de kaldı ve sonrasınd hemen dustu o an sarılık oldugunu dusunmeyın hep emzırın sut gelmıyorsa mama takvıyesı yapın ben ıkısınıde yaptım toparladı zaten zamanla🙏bızımde yattı 1 gece ona ragmen duzelmedı sonra yıne cıktı o yuzden uzmeyın hallolmıycak bırşey degıl asla😇
Beraninannesii Kayra_68_aksaray 17.1di bizim yatış uygun görmediler bol bol emzirin dedi birde mama takviyesi önerdi . Haricinde birkaç gün pencere yanına yatirdim uyurken de ışık açık yattık etkisi var mı bilmiyorum biraz kocakarilari dinledim. 3 gün sonra gerileme olmuştu normale dönmüştü.
Ysmndmrl Kayra_68_aksaray benim kızımın 14 küsüratı vardı birde 5. Gün kontrolünde gittik dr doğum kilosunu sordu 5. Gün doğduğu kiloya gelmişti kilo alımı iyi böyle devam dedi. 1 hafta sonra gel 16 olursa fototerapi yaparız dedi 1 hafta sonra gittim hiç düşmemişti ama kilo almaya devam etmiş kan uyuşmazlığından kaynaklı uzun sürebilir endişelenmeyin düzenli baktırın dedi 10 günde bir baktırdım çok yavaş azaldı 40. Gündem sonra baktırmayı bıraktık. Sanırım doktordan doktora fototerapi verme kararı değişiyor birde bazı bebeklere iki gün üst üst verebiliyorşarmış
Ylmzsema Sarılık 17 idi bizde küvezde yattık. 45 günlük hala sarılık devam ediyor uzayan sarılık ama düşük şuan ortalama 7, 12 haftaya kadar sürebilirmiş, 2 saatte bir emzir bol bol bir göğüsü 20 dk diğer göğüsü 20 dk şeklinde gece gündüz o şekilde azalır
Defne2022 Bizde de olmuştu, 5in altına düşünce risk azalıyor. Anne sütü almalı Emzirme imkanınız yoksa süt sağıp verin en hızlı iyileşme yolu bol sütle beslenmesi
Poyrazin_annesii Bızımde 6 cıkmıştı doktorum mama takvıyesıde yap dedı. Bnde mama verdm cok şükür bız atlattık küveze girmeden. Insallah sızın bebişimde bian önce atlatır sarılığı🙏
Dilaraaa2131 Bizimde 17 çıkmıştı ayrıcada Kanda enfeksiyon vardı hastaneye yattık. Işın tedavisiyle sarılık 2 günde normal değere düştü 3 günde enfeksiyon için kalmıştık