acemi-anne- Kızlar bebek mevlidi için hediyelik ne yaptırabilirim ? Benim aklıma gökkuşağı şeklinde makrome geldi fakat uygun yapan bir yer bulamadım. Hediye yaptırdığınız yerden memnunsanız paylaşabilir misiniz?
theanalikko acemi-anne- ben mutfak havlusu alıp dağıtmıştım bir de lokum koyduk küçük kutulara. Hem kullanışlı olur dedik 😊 makromeler artık pahalıya geliyor
theanalikko acemi-anne- valla ben de makrome örüyorum ucuz bile demişler 😄 kancasıdır ipidir zaten çok pahalı bir de işçilik dersen astarı yüzünü geçiyor
acemi-anne- theanalikko doğrudur ya az verirsek sıkıntı değilde misafir sayısı arttıkça biraz fazla geliyor açıkçası 😄 vakit bulabilirsem kendim yapmayi bile düşünmüştüm
theanalikko acemi-anne- makrome diğer modelleri hem daha az işçilik hem daha uygun fiyatlı kendiniz yaparsanız çok uğraşmazsınız hem 😊
Semanur_06 Bende yasin , tesbih, magnet , lokumluk ve bunları koyabileceğim bir çanta yaptırıyorum üzerine isim yazdırdım . 40 adet hepsinden 600 Tl tuttu
Semanur_06 İnstagramda ikra_mevlid_hediyelik ayrıca kapıda ödemede var ben dün sipariş verdim bugün kargoya verildi