Beraninannesii Bugleminannesi28 Bim’e gelmişti ordan 2 tane silikon önlük aldım gayet iş görüyor . Haricinde mama aldığımızda yanında bez önlük hediye edilmişti onlarda güzel. Tekrar gelecekmiş bim’e bir bakın isterseniz
benkosarim Bugleminannesi28 amazondan kollu önlük aldım çok memnunum siliniyor hemen tavsiye ederim piyasaya göre fiyatı da uygun
Anr5155 Bugleminannesi28 yakadan bağlamalı koldan giymeliler kesinlikle en kullanışlı silikonlar çekince çabuk çıkıyor sadece önü kapalı olanlarda da kolları falan kirlenebiliyor kolluyu her öğünde sonra çıkart yıka tertemiz oluyor ve çabuk kuruyor
Bugleminannesi28 Beraninannesii silikon yerine koldan geçirmeli çok tercih ediliyor bende kararsız kalmıştım silikon mu koldan geçirmeli mi diye bilemedim de simdi
NoOne Oioi kullanıyorum baya rahat kirlendi mi hemen yıkıyorum önüne dökülmüyo falan tavsiye ederim daha uygun fiyata wee babynin var aynı işlevi görüyor
Bugleminannesi28 Anr5155 @benkosarim @birazebruli yaz ayında ek gıdaya geçiş yapacak farkeder mi uzun kısa kollu feln onda kararsız kaldım yani yakıyor mu uzun kollular
birazebruli E bebekte baby me nin poli kollu mama önlüğü var dokusu süper, fiyatı da uygun. Siz yedirirken kolsuz önlük olabilşr ama kendi yiyorsa kesinlikle kollu önlük olmalı bence
benkosarim Bugleminannesi28 üstteki daha iyi kollarını ağzına falan götürüyor hiç batmıyor üstü o kısa olanlarda çok fazla üst batıyor Ben kullanamıyorum aldığıma pişman oldum
Anr5155 Bugleminannesi28 üstteki kolluyu kullanıyorum ben terleme yapacağını zannetmiyorum ama yazın hiç kullanmadım net bir şey söyleyemem civil den 45tl gibi bir fiyata almıştım
Beraninannesii Bugleminannesi28 Kolluda var ama oğlum giymeyi çok sevmedi zaten birşeyler giydirmek eziyet gbi 😇 Kullananlar genelde ondanda memnun 😇
Bugleminannesi28 Beraninannesii ay evet benim kızım şuan 5 aylık ama giydiremiyorum eziyet gibi ayakkabı giydiririm çıkarır üstünü cekistirir hemen ağlamaya başlar 👍😬 dediğiniz gibi olabilir