Kayra2811 4 gün sonra 5 aylık oluyoruz bugün alt dişinin çıktığını farkettim pek görünmüyor ama patlamış dokunduğunda parmağımı kesiyor ne yapmam gerekir hiç beklemiyordum erken değil mi süt dondurup verin diyorlar ama hasta olmaz mı emer çünkü soğuk sütü
starwomen Kayra2811 Hiç bir ağrısı, huzursuzluğu yoksa hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Kaşınırsa da fark edersiniz zaten o zaman diş kaşıyıcı verince rahatlıyor
BirPrensAnnesi___ Kayra2811 benim bebeğim 3 ay 20 günlük alttan 2. Dişimiz geliyor ben diş kasiyici kullanıyorum bi nebze olsun rahatlatıyor buzlu şeyler boğazını sisirebilir
Deletedmom_39 Kayra2811 hayırlı olsun canım da niye diş çıkarken ekstra bişey yapılsın 🙈 bizim 10 gün önce çıktı hiç bişey yapmadım, sadece calpol verdim çok ağladığı için
Kayra2811 starwomen herşeyi kemirmek istiyor ama diş kaşıyıcıları istemiyor atıyor yakalığını tıkıyor ağzına onları kemiriyor korkuyorum kendini boğacak diye bay ağzına sokuyor yakalığı takmasam da olmuyo üstü sırılsıklam olur sürekli
Kayra2811 Deletedmom_39 bizimkide ağlıyor huzursuz diş kaşıyıcıları sevemedi bi türlü kalın geliyor bence ağzına ağzı deli gibi akıyor yakalıklar sırılsıklam kıyafetine geçiyor çocuğu nasıl rahatlatabilirim bilmiyorum
starwomen Kayra2811 o zaman sert ne varsa ver eline ya da kendisi hangisini gözüne kestirirse alsın 😂 korkmayın her bebek aynı. Kızım 1.5 aydır 3 diş çıkartıyor en son bacağımı kemirmeye başlamıştı hırsından 😂