Minikask35 Kızlar dün test yaptım aslında ilk tek cizgiydi sonra çekmeceye koydum bugün tekrar baktım bu şekildeydi reglim 3gun gecikti sizce var mı ?
Ikizoglusannesi06 Minikask35 üstünden ne kadar zaman geçtikten sonra baktınız bence gebelik yok çok uzun zaman geçmiş
Minikask35 Ikizoglusannesi06 dün yapmistim aslında ilk 5 dakika baktım yoktu ama bugün bakınca böyle çıkmış korktum peki bir şey daha sorucam reglim 3 gün gecikti bugün tekrar test alıp yapsam eğer varsa çıkar mı yoksa erken diye çıkmaz mi
Ikizoglusannesi06 Minikask35 erken gebelik testinde çıkabilir ama yine de en kesin sonucu kan tahlili gösterir kan vermek için de bir kaç gün daha beklemelisiniz bence
Minikask35 ReisinKizi tekrarladım negatif ama yine kan tahlili vericem yarın yoksa regli olana kadar kafayı yerim
hunilimomm Minikask35 benim de öyle oldu hatta 20. Dk cikti hemen sarardı test iki tane yaptım ikisi de çift çizgi çıktı yarım saat içinde ama değilmişim kan verdim bu kuruma cizgisi
Minikask35 hunilimomm ay inşallah ya bı tane daha yaptım şimdi negatif yarın kan veririm yine belki testte hemen cikmamistir
Alparslanmother Minikask35 Test bozuk sanki canım ama emin olmak için kan verebilirsin için rahat olur hem
Minikask35 Minikkiz12 inşallah canım bugün tekrar yaptım negatifti yarın bide kan vericem %100 emin olayım 🤣