Aselsmommy Kızlar bebeğim 42 günlük kaşında ve saçında konak çıktı zeytinyağı falan sürdüm ama geçmiyor ya bunun kremi ne bileyim ilacı var mı daha çok artmasından korkuyorum
minikoglummmmm Aselsmommy konak kendiliğinden geçiyor ki niye korktunuz benim oğlumda vardı hiç bişey sürmedim her banyoda döküldü
Asyaveannesi04 Aselsmommy bir çay kaşığı karbonat ve üstünü geçecek şekilde zeytinyağı banyo öncesi sürüp 15 dk bekletin banyoda güzelce yıkayın duş sonrası konak tarağı ile tarayın tek bir tane kalmıyor bizde de vardı tek seferde bitti
Aylin1122 Aselsmommy Benim bebegiminde kaşında saçinda kulak arkalairnda vardı banyodan önce zeytinyağı sürüyorum yumuşayınca konak tarağı ile tarıyorum . saçları için mustela konak önleyici köpük şampuan aldım baya azaldı
Bebegimm1 Aselsmommy zeytinyag benm bebeğime aksine çoğalmıştı ünlü bi doktor önermişti soğuk sıkım hindistan ceviz yagsı her gün yarım saat bekletip yıkadıktan snra konak taragıyla geri taradm bitmişti kulak arkasına kadar yayılmıştı sadece bu iyi gelmişti dahada tekrarlamadı
Asyaveannesi04 minikoglummmmm kötü bir görüntü oluşturuyor her gören aa bu ne bu ne kafasında yara mı var diye soruyor
minikoglummmmm Asyaveannesi04 zaten bu insanlar artık şu bebekleri salsalar ya sanki bilmiyormuş gibi nefret ediyorum o tip insanlardan ben hiç elemedim valla 5 aylıkta tam bitti bişey söyleyen de olmadı 😂😂
Fincan Aselsmommy direkt elinizle sürün gitsin yarısını pamuk emiyor zaten. Ben 20 dk bekliyorum yetiyor aslında doğru da yapmışsınız ama bilemedim inşallah geçer