miniknugget Arkadaşlar bebisleriniz kaç aylık saçları döküldü mü, benimki 3 aylık olmaz üzere yattığı yerdeki saçların bi kısmı döküldü ama diğer saçlar dökülür mü merak ediyorum sizde durumlar nasıl
durukusunannesi_ miniknugget benim de kızım saçlı doğdu 2 buçuk 3. Ay gibi dökülmeleri başladı tepesine biraz açılmıştı şuan 5 aylık yeni saçları çıkıyor şükür 😊
Dmt-01 miniknugget tam nezaman dökülmeye başladı hatırlamıyorum ama 6-7 aylık resimlerine bakınca bildiğin kelmiş diyorum kızıma:)ve doğduğunda saçlı doğdu yani simsiyah gür saçları vardı zamanla döküldü sonra tekrar çıktı şimdi 3.5 yaşında maşallah beline kadar geliyo saçları hiç kestirmedim
Busragokceberra miniknugget Saçlı doğdu kızım hiç dökülme olmadı şuan hala kendi doğduğu saçla duruyor kestirmedin 28 aylık
Evaninanasi miniknugget aşırı saçlı doğdu. Hiç dökülmedi, çok hızlı uzadı. Şu an 6 ay 26 günlük ve tüm saçı arkadan toplanabiliyor. Küçücük palmiye ağacı gibi bir kuyruk oluyor arkada 😂
BelaCivciv miniknugget Arkasında ve yanlardan yattığı yerlerden yani biraz döküldü, diğer saçları dökülmedi uzadı
enurrrrr miniknugget aşırı saçlı doğmuştu bağlanabilirdi bile 😀 ama 6. ayına kadar bir döküldü bir döküldü 3 numara gibi kaldı. 6.aydan sonra çıkmaya başladı ama şu an 11 aylık hala erkek saçı gibi. Çoook yavaş uzuyor anlamadım gitti
Sarelin miniknugget benim kızım da baya saçlı doğdu. Şu an 5 aylık olacak hiç dökülmedi epey uzadı saçları
Bugleminannesi28 miniknugget saçlı doğdu çok gurdu döküldü ona rağmen saçları bayağı var ama bir yandan da yeniden cikiyor 3 aylıkken döküldü 5 aylıkken yenileri çıkıyor
Kardem miniknugget kızım kömür karası saçlarıyla doğdu. 4-5 aylıkken bebek saçları dökülüp yeni saçları çıkmaya başladı.
yellowmom8 miniknugget 5 aylık olduk hala dökülüyor yanları açıldı ama öyle tamamen kel kalmadı kız olduğu ıcınde kazıtmak istemedık
Bibebek_ miniknugget az biraz dökülür saçları cansız zaten ama dökülenin yerine daha gür çıkar en azından benim bebeğimde öyle