Deniz_4773 kızlar oğlum üç yaşına az kaldı tuvalete alıştırmak istiyorum ama dinlemiyor istemiyor gidip köşelerde yapıyor tuvalete çıkardığımda yapmıyor ne yapmam gerek tecrübeli olan anneler biraz Bilgi verebilir mi
balliborekkk Deniz_4773 benim kızımda ağustosta 3une girecek malesef bizdede aynı sorunlar köşeye gidiyo yapıyor anne yaptım diyor tuvalette gitmek hiç istemiyo
Aseliiimmm Deniz_4773 bende 2 gündür başladım çişte sorun yok yapıyor ama kakasını yapmıyor altına yaptı bugünd😓
balliborekkk Deniz_4773 ben pes ediyorum bir iki yapıyor tuvalette sonra altına kakasını falan yapınca bağladım geri çok deniyorum ama olmuyor
fatmaozfenselvili Bende yarından itibaren baslayacam herşeyi hazır. Banyo sonrası lazimliga yapiyo zaten. Oğlum 3 yaşında yaptıktan sonra söylüyor genelde. Bezi çıkarıp kendiliğinden alismasini sağlayacam artik
Mervedr balliborekkk bir başlayıp bir takmak kafa karışıklığı yaparmış. Ben 18 aylıkken başladım eve isemesini geçtim heryere kakasını yapardı ama böyle böyle alıştı yere çişini yaptıkça bak ne olacak şimdi hem üstün battı hem de ev havlu getir burayı silelim sonra tuvalete gidelim diyip durdum . Eşim sürekli tak bezi yapıp duruyo altına dedikçe yapsın temizlerim dedim. Bi yere giderken bile takmadım çok şükür 20. Ayda gündüz de gece de öğrendi