ddm5840 Merhaba kızlar rota virüs aşısı yaptıran var mı ? Yaptırılmalı mı ? Gerekli gören oldu mu ? Çok fazla kirli bilgi var internette kafam karışık sizce ne yapmalıyım ?
ilos12 ddm5840 Ben yarın yaptıracağım canım. 3 ayrı doktor da rota aşısı şart dedi. Çocuğu çok beslemeden yapılması gerekiyormuş. Kusma riski varmış
midekoruyucu ddm5840 yaptırdım. Eğer imkanınız varsa mutlaka yaptırın. aşı olarak geçse de ağızdan damla şeklinde uygulanıyor. Bu aşıyı yaptırmadığı için yoğun bakıma kaldırılan çok bebek var 😕
Minigim38 ddm5840 bende yaptırdım ağızdan damlatılıyor eğer maddi durumunuz varsa mutlaka yaptırın. Çoğu bebek o virüsü atlatamıyormuş😔
Sydaht ddm5840 bence yaptırılmalı ve yaptırdım da. Ağızdan damla olarak veriliyor ve şükür yan etkisi de olmadı. Yaz ayı da geliyor malum Allah korusun her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım.
ddm5840 Ücretli bir aşıymış ama ben parasında değilim zaten her aşk yaptırılmalı mı ? İlk defa duyduğum bir aşı bu gerek var mı ? Çocuklarımızı deney olarak kullanılmasını istemiyorım
Esrasss ddm5840 benim pediatri servisinde caliaan ebe ark. Var o kesinlikle yaptirmami cunku en kisa 2 gunde anca hastabeden cikabildijlerini ve cok zor atlatildigini hatta calisirken onlara bile bulastigini soyledi ben yapturicam ins
ddm5840 Kendi doktorum bu konuda beni Bilgilendirmedi sağlık ocağındaki ebe söyledi bende şuan kafam karıştı kendi doktorumla konuştuktan sonra uygun görürse bende yaptırırm Tabiki de sizlere de sorup fikir almak istedim çok teşekkür ederim
Cocolingo ddm5840 yaptırılmalı, tamda şu sıralar rota salgını var dün gece acildeydik neredeyse bir saat içinde 7-8 bebeği rotadan yatışa aldılar
Sinemsuu Hem doqum dr hemde eve söyledi banad bende buqun yaptırdım ağızdan alınan bi damla fiyatı 1069tl biraz pahalı ama aman iyi olsunlarda haziranda qene alıcakmışım bu vüris bebeklerde kötü etkiliyormuş o yüzden yapılması şart diyorlar