Cansuaylin Kolik sancilarimiz var doktor sab verdi ama daha cok aglma ve sancılı geçiriyoruz. Bende nurse harveys colex aldim arkadasimin memnun kalmasindan. Ama kullanmaa seklini biliyormusunuz. Bebege gire deisirmi?
eco1110- Cansuaylin 3 ml sabah öğle akşam kullan demişti doktorum üzerinde bir toz varmıs kapak kısmında ondan haberim yoktu burada birisi yazmıştı onuda içine dökmek lazımmıs
Yesodiyorlar Miniktirtil 34 günlük doktorumuz 10 günlükken gazımız olduğu için probiyotik verdi işe yaramadı daha kötü olduk gaz damlası verdi oda işe yaramadı hatta kullandığımız gün hastanelik olduk lavman yapıldı 😂 hastane dönüsü colex aldım doktorumuz günde 6 kez 2.5 ml demişti hala aynı ölçekte kullanıyorum o gün bugündür gazımız yok ama bebekten bebeğe değişebilir bize iyi gelmeyen gaz gamlasını arkadaşım 6 aydır bebeğine kullanıyor
Cansuaylin Yesodiyorlar ben korktugum icin sadece gunde 1 kez verdim 2.5 olarak 2 gundur bu sekilde veriyordum. Demekki daha fazla verebilrimm.. cok tesekkurler
Miniktirtil Yesodiyorlar bizde 24 günlüğüz metsil kullanıyoruz günde 2 kere 4 damla Dr günde bir damlada has zeytinyağı ver dedi onu geriyoruz , ama çok işe yaramıyor gibi çok fazla ıkınıyor uykudan sıçrayarak uyanıyor sancı giriyor sürekli
Yesodiyorlar Cansuaylin bende ilk kullanmaya başlayacağımız zamanlar endişelendim günde 6 fazla değil mi diye ama 2.5 ml olduğu için çok endişe etmemiştim ☺️ rica ediyorum 💐
Yesodiyorlar Miniktirtil ben mamada veriyorum sütüm yetmediği için aklıma geldikçe 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum mamasına çok faydasını gördüm metsil hiç denemedim annem bana kullanmış benim zamanımdada varmış bende işe yaramamış 😂 gaz sancısı sırasında rahatlatmak için kovaya sıcak su doldurup beline kadar sokabilirsin gücünün yettiği yere kadar beklet oda rahatlatıyor kıyamam uykusu bölünüyordur sürekli :( kundak yapıyormusunuz uyurken
Miniktirtil Yesodiyorlar kundağa kesinlikle izin vermiyor , eller hep yanaklarının yanında ,kundaktan çıkartıcam diye kendini uyandırıyor bende artık yapamıyorum :( şimdide sıçradığında ellerinden korkuyor uyanıyor napcaz bilemiyorum
Yesodiyorlar Miniktirtil benim küçük solucanda aynı durumdaydı kendini kundaktan çıkarmak için ıkınıyordu resmen kundağa koyduktan sonra kucağınıza alın pış pış yapın sakinleştirin beyaz gürültü açabilirsiniz 2-3 gün sabrederseniz alışıyorlar hiç endişe etmeyin ☺️