tatlibiranneo Prensesssannesiiii evet bize çok faydası oldu valla dişten dolayı ne salyası oldu ne ateşi oldu maşallah bilge tesbih diye bir hesaptan aldı eşim
Ysmndnz_ Prensesssannesiiii sertifikalı bulabilirseniz mutlaka alın ben 4 aylıkken taktım kızıma anında salyası kesildi. Şuan 7 aylık diş yok ama salya akıntısı bitti çok şükür
asrinhatasi Prensesssannesiiii ben 6aylıktan beri takıyorum. 8 aylıkken bir dişi 9aylıkken de yanındaki çıktı. Sorunsuz çıktı çok şükür. Kolye ile alakası var mı bilmiyorum. Salya vardı ama hep. Bir tık azaldıysa azalmıştır.
aryig Prensesssannesiiii ben 3 aylıktan beri takıyorum oğlum şu an 5buçuk aylık ben işe yaradığını gözlemlemedim açıkçası salyası baya fazla totsandmore.com dan aldım.
gamzes-26 Kızım doğduğunda mardinde yaşıyorduk oralarda çok bulunur eşim oradan almıştı 6. Ayda başladı dişlerimiz peş peşe hepsi çok hızlı çıktı hiç ateş salya akması olmadı 18 aylık hâlâ çıkarmadım kendisi de seviyor kolyesini
Akca28 Benim kızım 4 aylık 3. Ayindan beri cok salyası var dişi çıkacak belli biraz kabarmış bende almak istiyorum nereden alabilirim Kıbrıs’ta yaşıyorum burada cok pahalı ve güvenemiyorum 🤦🏻♀️
asus17 Ysmndnz_ anında derken ne kadar sürede kesti, benim de 3bucuk aylık oğlum var, şu an sadece salya var çok fazla, Instagram da melek annem diye bi hesaptan aldım öyle yazmışlar diye ama bir etkisi olmadı pek galiba.
Ysmndnz_ asus17 valla bizde etki etti aynı gün salya kesildi gitti yalnız dişte yok salya da yok 7.5 aylık oldu
sademinannesi Prensesssannesiiii ebebekten sertifikalı aldım çok işe yarıyor kolyeyi takmadığımda kızımda aşırı derecede salya ve huzursuzluk oluyor ama takınca öyle bir sorun olmuyor. Bu arada orijinal olup olmadığını tuzlu suya attığınızda kolyeyi üstte kalıyorsa orijinal, batıyorsa sahte olduğunu anlayabiliyorsunuz