kbrerdgn__ 17 günlük bebeğimin çok sancısı oluyor yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede çok huzursuz kalıyor sancıları 2 saat falan sürüyor sonra sakinleşiyor aynı durumu yaşayan var mı ?
Prenses_annesi04 kbrerdgn__ yedidogan bebek normaldir gaz sıkışması dır o karnına beline.zeytin yağı surun iyice ovun mezirme öncesi ve sonrası gazını alın
Snmazra Ayaklarını sıcak tutmaya çalışın, düzenli masaj yapın YouTube videoları var, birde ben rezene kimyon anason çayı jaristirir içerdim iyi gelirdi 4. Ayda kesildi gazı bebeğimin geçmiş olsun umarım hemen gecer
kbrerdgn__ Snmazra ben sadece kimyon karıştırıp veriyorum siz nasıl veriyorsunuz bana detaylı anlatırmısınız rica etsem
kbrerdgn__ Prenses_annesi04 yapıyorum ama yine aynı kimyonda 1 çay kaşıgı verin diyorlar onuda deniyorum ama fayda etmiyor uykusuz kalıyorum uykusuz kalıp strese girdiğim içinde korkuyorum sütüm gelmez diye
saudadeee_ kbrerdgn__ bebeğe kimyon vermeyin çok küçük o baharatı sindiremez oda ağrı yapıyodur. Ilık duş gaz masajı yapın karnını ovun doktorunuzla görüşün gaz damlası önersin. Maflor kullandık biz turuncu olanı çok iyi geldi
kbrerdgn__ saudadeee_ 22 yaşındayım ilk anneliğim bu konuda tecrübem fazla yok bende elimden geldikçe çocuğum için faydalı olacak şeylere bakıyorum internette gördüm kimyonun iyi geldigini ama yanlış bilgiymiş teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacagım
AzraTalha kbrerdgn__ Mutlaka düzenli zeytinyağıyla masaj yap canım ve sıcak tut ayaklarını beli karnını havlu ısıtıp koyabilirsin. Ben Nurse harveys kullandım çok memnun kaldık. Gazını ağlamadan çıkarıyo ve düzenli uyku yapıyo tavsiye ederim
saudadeee_ kbrerdgn__ size tavsiyem koca karı hurafelerini uygulamayın doktorla ilerleyin o ne derse onu yapın zaten zaman geçtikçe o sizi siz onu tanıyacaksınız herşey yoluna girecek. Bende 22 yaşındayım ilk bebeğim oğlum 8 aylık :)