Belina Kızlar kızım yeni 3 aylık kilo artışı yeterli olmadığından mama+meme gidicez. SMA optipro kullanıyorum ama hiç sevmedi açken bile yemiyor memeden sonra reddediyor sizce sorun ne olabilir
ppzeynep Belina Başlığınız o kadar alakasız ki. Skandal bunun neresinde? Ben de mama hasta etti, bozuk çıktı, içinden böcek çıktı falan zannettim. Tadını sevmemiş olabilir. Onların da damak tadı var.
asrinhatasi Belina başka marka mama deneyin? Skandal diyince bişey var sandım. Millet postunuza girsin diye böyle şeyler yapmanıza gerek yok.
LaleTtugcelale Bende sormuş olayım hipp organic,bebelac denedim ikisinide sevmedi. Genelde içerikleri aynı değil mi bana hep kokuları ve tadları aynı gibi geliyor
Leyla-lala Belina sma optiro bildiğim kadarıyla gaz yapıyor rahatsız ediyormuş biz sma comfort kullandık gayet iyiydi tavsiye ederim.
Belina Skandal kelimesi “ hoşa gitmeyen, beğenilmeyen şeyler için de kullanılır” o an benim için skandal diyecek kadar çözmem gereken büyük bir olaydı. Cevaplarınız için teşekkürler saçma sapan cevap verip atar yapanlara da anlam veremedim.