Minnikkizz Kızlar hadi fiyatları attık bi kenara burda memleketimizde yağmur fırtına kış soğuk hala petekler yanıyor e bebeğe bi girdik şortlar askılılar hiç kışlık bisey yok ne saçma
sadeturkvatandasi Minnikkizz marttan sonra yazlık kıyafetler gelir mağazalara, kışlık alışverişi şimdi değil kış başında yapıldığı için bu dönem sadece elinde kalan kışlık malları indirimli satıp stokları eritirler çok normal yani bulamamanız.
rabia5038 Minnikkizz al bende de o kadar dün gittim kıyafetlerinin kolları kısa geliyor bi kaç birsey alayım dedim yok nerden baksan Haziran ortasına kadar mevsimlik uzun kol giyerler hiç birşey alamadan çıktım lcw de aynı kısa tayt şort tişört var hep
NariNariKiminYari Minnikkizz yaz geliyor yazlık olması normal de ben en çok fiyatlara takılıyorum hastane çıkılı seti aldım 600 lira verdim yazık günah valla el kadar kumaş zaten 🥲
anneyeofdenmez Minnikkizz ay sorma ya bugün civile baktım kızıma uzun kollu bişeyler bulamadım ne çabuk ya
Minnikkizz rabia5038 aynen öyle valla bende aynı şekilde gittim. İste tek tik kalanlar var dandik dandik onlardan buldum bir iki parça. O koydukları şeyleri temmuzdan önce giydiremem valla o zamana kadar da küçük küçük şeyler mi giydirelim tövbe
Minnikkizz NariNariKiminYari diğerlerini gördün mü el kadar askılı şort 300 tl. Cıvıl daha uygun e bebege göre.
Neslihan_46 Bende mağazalarda bulamadım hep yazlık çıkarmışlar e bebeğin İnternet sitesinden iki gün önce sipariş verdim ama tabiki modeline bakmadan mevsime uygun olanları aldım hepsi küçültü mecburen
NariNariKiminYari Minnikkizz gördüm maalesef eskiden zara hm pahalıydı şimdi aynı fiyattalar maşallah
Aloneeee Minnikkizz bütün mağazalar öyle yazlığa geçmiş. Kışlıklardan sadece ellerinde kalanları satıyorlar. E bebek baya kampanya yaptı bayram öncesi o yüzden kışlık stoğu kalmamıştır diye düşünüyorum. Ben kendi internet sitelerinden alıyorum oralarda var ve mağazalarına göre daha uyguna geliyor
_The_ANA_ Minnikkizz E bebek maalesef öyle. Bir de kalıplar çok küçük. Üstüne de aşırı pahalı. Lcw de dün baktım çok güzel şeyler vardı uzun kol takımlar filan çoktu. Ben yazlık aldım baya indirim vardı 3 takımı 300 tl ye aldım