Merhaba anneler 3 yaşında bi oğlum var ve 1 yaşında kızım var konu oğlumla alakalı;
Son 1 aydır aşırı vurmaya bağırmaya meyillendi hiçbir şekilde ilgisini çeken bişey yok oyuncaklar alıyoruz 5 dakika sonra yüzüne bakmıyor, oyun oynamak istiyor oyunla oyuncakla anne sen oyna sen yap ben yapamam sürekli onu yapabilirsin diye motive etmeye çalışıyorum ama asla kendi oynamıyor, boyama yapmak istiyor hemen sıkılıyor gelişi güzel boyuyor, puzzle yapmak istiyor hemen sıkılıyor dikkatini ilgisini çeken birşey yok oyun oynamayı oyuncakla oynamayı bilmiyor bebeğim de olduğu için bende yetemiyorum okula yazdırmak istedim senesi eylülde dolacağı için eylülde başlayacak o yüzden şuna ne yapmam gerek bilmiyorum o kadar çaresiz o kadar üzgün hissediyorum ki bugün kuzenleri geldi 5 çocuktan sadece benim oğlum hiçbir şeyle oynamıyor, oyun bozuyor, bağırıyor kardeşini kıskandığı için biraz yapıyor biliyorum ama artık nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum benim gibi aynı sorunu yaşayan çözüm bulan anneler bana yardımcı olabilir misiniz? 😢