Limra Merhaba kızlar bugün duş alırken farkettim.özel bölgeme baktığımda siyah nokta gibi sivilce farkettim ucu siyah yani bende sıktım :/ daha sonra bir kaç tane daha fark ettim.doktora gideceğim.ama başından geçen var mı ? :/
Mrs-Turkk Limra sıktığınızda cıkan neydi kan mı irin mi? Benımde gebelığımde oldu kan oturmuş gibii olup kendi geciyordu doktor bişey değil demişti 🤔. 17 ay oldu doğum yapalı geçen gün yine farkettım öyle duruyor hala sıkmadım da.
Limra Mrs-Turkk ilk farkettiğim biraz büyük sivilce ucu siyahtı bende sıktım içinde simsiyah birşey çıktı elimde parçalandı daha sonra kan oturmuş kan bile çok zor aktı :/ bir kaç tanesini daha sıktım rahat duramadım nedir bu diye :/ sadece siyah nokta gibi birşey çıktı :(
Mrs-Turkk Limra doktorun ne dediğini yazarsanız sevinirimm aynısı bende de oldu kaybolup arada yine cıkıyor
Gzdeeee Limra doğum zamanımda aynısını yaşadım doktorum hemanjiyom dedi estetikle aldırmam gerektiğini söyledi tam doktor araştırıyodumki kendiliğinden geçti bidaha da olmadı
damiiss Bende de doğuma yakın çıktı halen duruyor doktor hiç önemsesmemişti ama halen olması beni de korkutuyor doktora giderseniz güncelleyin burayı lütfen