byzagkkya Arkadaşlar meraba 2.bucuk aylık bebegım var sürekli ağlıyor geceleri de uyumuyor nadinight diye bir damla var. Aramızda kullananları gördüm. Ama benım bıldığım 1 yaş üstü kullanılmalı kullananlar bi yorum yapabilir mi
Yagmur0507 byzagkkya pek tavsiye etmiyorlar o damlaları . Onun yerine rezene çayı demleyip verin mesela . Yastığına lavanta yağı damlatın bir kaç damla Maalesef bi 5-6 ay olana kadar pek uyku düzenleri olmuyor
sadeturkvatandasi byzagkkya kullanmayın zararlı, ağlıyorsa bir derdi vardır doyduğuna emin misiniz? Gazı da olabilir.
Cigdemss byzagkkya kullanmayın tabiki. Pış pış Ilık duş ve masaj Karnını doyurmak gazını almak Hafif kucakta sallamak Ve en önemlisi kundaklamak kollarını sarıp aşağıyı serbest bırakmak Ağlama krizinde tok ve gazını aldıktan sonra ince müslin ile kollarını iyice sarın. Kucağınızda hafif sallayarak belli bir ritimle kulağına pış pış diye seslenin . Yani ş ş de olabilir. Ama ağlamasını biraz bastırmalı. Bir kitapta okumuştum. Bizde işe yaradı
Lalalac Bize doktor gaz ilacı diye yazdı hemde 1 aylıkken. Uykusuna da iyi gelir dedi. Doktorumuzu da çok seviyorum. Güveniyorum. Çok gazlı olmadığı için arada veriyorum. 2,5 aylık oldu benimki dd