Atlasbaby01_ Bebeğim 5 aylık, doğduğundan beri çeşitli vitaminler kullandım. Saç dökülmesi için etkili, sütün kalitesini ve miktarını arttıran vitamin önerileriniz nelerdir?
Black54 Atlasbaby01_ pregnacare diye bir vitamin öneriliyor kendi doktoruma bende soracağım bu hafta. Saç dökülmem vs yok sadece çok halsiz hissediyorum kendimi. Enerji veriyormuş süt kalitesini arttırıp saç dökülmesini azaltıyormuş yazılanlar böyle umarım bende de işe yarar 🎉🙏🏻
Deletedmom_79 Atlasbaby01_ saç dökülmesi için biotin ancak emzirme döneminde sağlıklı mı bilmiyorum o yüzden Urban Care’in Biotin&Cafein toniğini kullanıyorum azalttı gibi. Süt içinse Solgar ve Pregnacare. Pregnacare’de süt dışında anne içinde kıymetli vitaminler var. Balık yağı, kalsiyum, d vitamini vs.
SCerenY Atlasbaby01_ sütün miktarını arttıran solgarın bir vitamini var tam adını hatırlamıyorum ama bişey yeast adı o baya yardımcı oluyor
Atlasbaby01_ I mom latteye başladım 10 gündür, saç dökülmem ciddi anlamda azaldı, süte pek etkisi olmadı ama inanılmaz derecede iştahım açıldı sürekli açlık hissi var normalde çok yiyen biri değilim sanırım ilaçtan cok fena yemeye başladım🫣