Ben 39 haftalık doğum yaptım. Doğumum normal oldu ama alt kısımda o kadar dikişim var ki pisi pisine acı çektirmişler gibi hissediyorum. Bilen doktor hemşire ebe varsa yardımcı olabilir mi. Neden pisi pisine derseniz ben doğum masasına oturduğumda 9 cm açılmam vardı bebeğim 2,75 gram doğdu baş çevresi 35 cm tabi doğum esnasında da bu açılma devam etti. Ama neden olduğunu bilmiyorum kesi atıldı. Ve üstelik çok kısa bir sürede. Sonra kendimdeyken ebe dikmeye başladı başlarda dikerken zorlanmadım ama sonra sonra önünü alamadıkça canımı daha çok yaptı ve doktoru çok geç çağırdılar doktor gelip direk ameliyata aldı iki tane uzman doktor girdi ameliyata iki tüp kan verildi ameliyattan sonra. Bu kadar büyük bir sorun çıkacaksa beni neden sezeryane almak yerine bu kadar tahribat verildi ya da madem ebe halledemeyecek di neden hemen doktoru çağırmak yerine benim üzerimde dikiş denedi üstelik çocuğum bu kadar küçük doğmuşken bunu merak ediyorum. Çok psikolojim bozuluyor düşündükçe çocuğuma annem bakıyor iki kere ağlasa birinde ilgilenemiyorum 4 güm hastaneden yattım. Bir ihmal varsa bunu öğrenmeye çalışıyorum.