Nrslcmr motherofLeyla yenidoğan döneminde sling kullanımı öneriliyor kanguru doktordan doktora 2 ila 4 aydan sonra kullanımı önerilir. 28 gün için kanguru erken bence
oykumoms motherofLeyla ilk 3 ay kanguru önerilmiyor sling kullanabilirsiniz yada bazı kanguruların yeni doğan aparatı oluyor onunla kullanılabiliyor ama yine de araştırın derim
motherofLeyla Nrslcmr yani banada erken gibi geldide yinede kullanıp sorun yaşamayan var mıdır diye merak ettim
Sevensevilen motherofLeyla yenidoğan destekli kanguru kullanabilirsiniz size dönük şekilde ama bebeğiniz henüz minikken sling sizin için daha rahat olur
motherofLeyla Sevensevilen 0+ ay yazıyor trendyoldan sipariş verdin ama olmazsa 2. Aylıkken kullanırım ya
Aybalosmoms Benim kızım 2 ay 9 günlük bugün gittim e bebekten aldım, doktorum bu ayda bile kısa süreli tut dedi, genel de 3 aydan sonra sanırım kullanılıyor, bence de doktor kontrolü ile slinge başlamanız daha iyi. Ben sling bağlayamam diye hiç almadım
motherofLeyla Aybalosmoms banada sling zor geldi almak istemedim kanguru sipariş ettim olmazsa doktora sorayım bi ona göre kullanırım 0+ ay yazıyor ama riske atmamak lazım
Ggulmez Ben kullandım solomombabybin yeni doğaz destekli olanından,. Abi ablamızı okula götürüp getirirken kısa süreli kullandım, bir sıkıntımız olmadı şükür
Ggulmez motherofLeyla ben doktor kontrolüne hep kanguru kullanarak gittim, doktor da gördü, uzun süreli kullanma kısa süreli kullanabilirsin dedi.
Ggulmez motherofLeyla bir yastığı var onu poposunu altına yerleştiriyorsunuz, bir de kundak gibi birşey var ona sarıyorsunuz o şekilde anne karnındaki gibi cenin pozisyonunda koyuyorsunuz kendinize dönük. Benim oğlum çok rahat ediyordu onun içinde, hemen uyurdu. 3 aylık civarı da o aparatı kullanmayı bıraktım
motherofLeyla Ggulmez yani en fazla bi yere giderken yada çok mızmız olduğu zaman sakinleştirmek için düşünüyorum bende ama yinede doktorada danışayım bi ya
motherofLeyla oykumoms evet araştırcam doktorada sorayım bi, sipariş ettimde 0+ ay yazıyodu yinede içim rahat etmedi bizimki minik olunca